Які бувають вечірні сукні?

Вечірні сукні - незамінний наряд в урочистих випадках, будь то весілля кращих друзів, ювілей або день народження, вечеря в розкішному ресторані або корпоратив. У таких ситуаціях повсякденними речами не обійтися.  А ефектне вечірнє плаття буде не тільки доречним, але і підкреслить жіночність, красу і елегантність. Купити плаття https://leomirra.com.ua/ua/platya/ можна тут.
При виборі ідеального наряду в першу чергу потрібно звернути увагу на фасон сукні, адже кожна жінка унікальна. Правильно підібране по крою плаття м'яко приховає недоліки, акцентує особливості і зробить будь-яку представницю прекрасної статі чарівною.

Плаття

І сьогодні ми розглянемо найпопулярніші види вечірніх суконь, а саме:

 * Платье А-силуету

 * Сукня «Годе» 

 *«Русалка»

Ошатні сукні А-силуету

Шляхетний А-силует додає вечірній сукні вишуканості, елегантності і жіночності.  Довга спідниця плавно стає ширшою від лінії талії, і може трохи відкривати туфельки переходячи в шлейф.  Привабливість образу додадуть напівпрозорі тканини, а розкіш підкреслять мерехтливі фактури, атлас або вишукана обробка.

Кому підходять сукні А-силуету?  Такі моделі - відмінний варіант для дівчат з практично будь-якою фігурою.  Широка спідниця приховає зайвий обсяг в області живота і стегон, а також врівноважить широкі плечі і спину.  Власницям V-образного типу фігури ( «перевернутий трикутник») підійдуть моделі з вузьким глибоким декольте, широкими бретелями або приталеними рукавами.  Дівчатам з А-подібною фігурою ( «груша») варто звернути увагу на сукні з обробкою на ліфі, воланами, рукавами «крильця» або «ліхтарики».

Вечірня сукня «Годе»

Плаття «годе» підкреслюють елегантність і роблять образ більш чуттєвим.  Модель облягає стегна і плавно розширюється до низу, підкреслюючи фігуру.  Верх нарядів може доповнюватися довгими або короткими рукавами, відкритою спинкою та різноманітними за формою декольте. Надати образу величність здатний круглий або витягнутий шлейф.

Для пошиття вечірніх нарядів «годе» використовуються атлас і парча, оксамит і мереживо, шифон і гіпюр. Декор здатний підкреслити чуттєвий крій або зробити акцент на певній частині наряду

 Кому підходять сукні «годе»?  Такий фасон ідеальний для струнких дівчат з вираженою талією і плоским животиком.  Вузька спідниця прекрасно підкреслить красиві сідниці, а перенести увагу на обличчя і шию допоможе незвичайний виріз або яскрава обробка.

 Сукня «Русалка»

Вечірні сукні «русалка» - різновид фасону «годе».  Крій відрізняється більш вираженим обляганням в області стегон і ефектним розширенням спідниці від середини стегна. Такий крій робить спідницю схожою на хвіст рибки або русалки. «Хвіст» спідниці може виконуватися з контрастного матеріалу, наприклад, повітряного фатину. Такий варіант виглядає екстравагантно і підсилює вигини фігури.

Насправді, суконь дуже багато. Головне підібрати вдалий колір і матеріал.

Комментарии